Kezdőlap >  Játékbolt főoldal >  Sportjátékok/Kerékpárok, biciklik >  Játékbolt Sportjátékok Kerékpárok biciklik Pókember gyermek BMX kerékpár 16 os méret 163G SA

Játékbolt Sportjátékok Kerékpárok biciklik Pókember gyermek BMX kerékpár 16 os méret 163G SA

  • Típus: 163G-SA
  • 505 db. eladó

Ft 55514.92  Ft 6707.22

Megveszem:

A biciklivel a gyerekek már részeseivé válnak a közlekedésnek, ahol elengedhetetlen, hogy az általuk használt kerékpár a lehető legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb legyen. A Dino Bikes már hosszú évek óta foglalkozik gyermek kerékpárok fejlesztésével és gyártásával, így hatalmas tapasztalattal bírnak a kimondottan gyermekeknek készülő biciklik terén is.

A 16”-os Pókemberes BMX masszív vázszerkezettel és kerekekkel készül, ami tökéletesen bírja a kicsik által gyakran előidézett nagy igénybevételt. A biztonságról erős fékek és gyári segédkerekek gondoskodnak. Az olyan apróságokra is figyelt a gyártó, mint a teljes láncot befedő burkolat, mely megóvja a gyerekek ruházatát és az első-hátsó sárvédő, amik meggátolják a szennyeződések felverődését.

A biciklire a pókemberes minta teszi fel a koronát, mely azonnal minden gyermek nagy kedvence lesz. A kicsik kedvenc szuperhősének színeiben pompázó BMX ajánlott a biciklizni csak most tanuló és a már tapasztaltan hajtó gyermekeknek is.

Jellemzők:
Mérete: 16”
Súly: 9Kg
Ajánlott testmagasság: 107-138cm
- Fékek elöl-hátul
- Acélküllős felnik
- Segédkerekek
- Kulacstartó
- Felfújható gumik a maximális kényelemért
- Masszív vázszerkezet
- Pókemberes festés és dekoráció
Értékelés írása